Articole Diaspora Română Creștină

Peter Costea ◉ 70 de ani de control al populației

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Peter Costea ◉ 70 de ani de control al populației
Controlul populației nu este o teorie a conspirației, ci mai degrabă o realitate. Organizația Mondială a Sănătății a promovat controlul populației încă de la formarea ei în 1950. O carte tocmai publicată explică programele inițiate și promovate de OMS între 1950 și 2020 pentru controlul populației.

Scrisă de Gregor Puppinck, avocatul creștin francez cu o reputație mondială, cartea a devenit deja o senzație internațională. Poate fi achiziționată aici:
 
Aceia dintre noi care suntem suspicioși privind programe special lansate de guverne și organizații mondiale care au avut ca scop controlul populației suntem portretizați în mass-media drept oameni smintiți. Luați în râs ori tratați asemenea unor persoane naive. Dar aceste programe sunt reale și au existat de mai bine de 150 de ani în lumea occidentală și au fost implementate cu precădere în țările mai puțin dezvoltate și în coloniile țărilor occidentale. Scopul esențial a fost reducerea numărului de ființe umane care locuiesc planeta, dar mai ales reducerea drastică a fertilității populației sărace și needucate.

Acest obiectiv i-a motivat pe fondatorii mișcării pentru avort atât în Marea Britanie, cât și în America de Nord. Populațiile țintite au fost cele de culoare și populația nativă din Statele Unite. Iar în America Latină grupul țintă a fost populația nativă.

Peru, de exemplu, a sterilizat, în anii 90, cu ajutorul ONU, nu mai puțin de 400.000 de femei incașe pentru a împiedica creșterea demografică a acestui grup etnic.

Cartea lui Puppinck discută originile intelectuale ale mișcării pentru control al populației, și modul în care ideea în sine – repulsivă cum s-a părut la început, a câștigat tracțiune în cercurile elitiste mondiale și a devenit o idee larg acceptată în toată lumea. Marile fundații globale alocă sume enorme pentru reducerea populației.

70 Years of Population Policy / 70 de ani de politici demografice se concentrează mai mult pe politicile infamei OMS pentru reducerea populației. Metodele promovate de OMS – în numele sănătății femeii, sunt cele bine cunoscute: de la contracepție la avort. [Recenzie: https://c-fam.org]

Demografii confirmă că 1 miliard de ființe umane au fost avortate în toata lumea de-a lungul anilor.

Ne opunem controlului populației umane. Nu suntem animale, pisici, câini ori șobolani. Deratizarea umană este o crimă împotriva ființei umane.

Avem întipărită în noi Imago Dei. Unei ființe umane nu îi este îngăduit să decidă dacă o altă ființă umană vede ori nu lumina zilei ori să decidă câte – sau care – ființe umane pot popula planeta.

Alătură-te Alianței Renașterea Națională! Vă rugăm să alocați câteva secunde pentru a completa formularul de contact: https://aliantarenastereanationala.ro/contact
 
Peter Costea