Știri externe Articole Opinii Diaspora Română Creștină

Peter Costea ◉ Dezinformările despre Covid-19: Este Parlamentul European complice?

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Peter Costea ◉ Dezinformările despre Covid-19: Este Parlamentul European complice?
Parlamentul European ne asigură că ne urmărește binele. Dar, privind informațiile oficial date despre COVID-19, avem motive să fim suspicioși.

Parlamentul European subscrie cu pasiune teoriei zoonotice privind originea COVID 19. Teoria „zoonotică” afirmă că virusul chinezesc nu a fost produs în mod intenționat în laborator. ci că s-a produs în mod natural în natură, a trecut în animale, a fost transmis de la animal la animal, iar în timp, în toamna lui 2019 pentru a fi precis, a fost transferat de la animal (pangolin) la ființele umane, iar apoi transmis pe căile respiratorii de la om la om, infectând peste 100 de milioane de oameni într-un an.
Teoria Parlamentului European, însă, vine cu un twist / o mică incursiune în lumea modificărilor climatice. Ideologia climatică căreia îi subscrie PE este noua ideologie ori prismă prin care PE analizează și direcționează toată politica Uniunii Europene.
Care sunt dovezile?

În decembrie 2020, PE a emis studiul „The link between biodiversity loss and the increasing spread of zootonic diseases / Corelația dintre pierderea biodiversității și intensificarea răspândirii bolilor zootonice".

Studiul a fost lansat în mod oficial pe 14 ianuarie în cadrul unei conferințe internaționale la care au participat (doar) experți și oameni de știință care subscriu teoriei „zoonotice”, inclusiv Dr. Peter Daszak, virusologul din Carolina de Nord care a supravegheat, indirect, experimentele coronavirusului din laboratoarele din Wuhan unde a apărut COVID-19.

Una dintre concluziile studiului este că virusul COVID-19 are origini zootonice: „the coronavirus disease 2019 (COVID 19) [has] zootonic origins … In 2020 the Covid 19 pandemic has raised global awareness regarding the risk and dramatic consequences related to the emergence of zootonic diseases … / Coronavirusul COVID-19 are origini zootonice … În 2020 pandemia Covid 19 a adus în prim plan riscul și consecințele dramatice rezultate din epidemiile zootonice …"

În repetate rânduri, studiul atenționează privind pierderea biodiversității cauzate de „climate change / modificările climatice”. Nici o vorba și niciun cuvânt nu se suflă privind experimentele stranii, bizare și riscante pe care oamenii de știință le fac în laboratoare. De fapt, cuvântul „laboratory” lipsește cu desăvârșire din studiul PE.

Este ușor de depistat că versiunea (inițială) a comuniștilor chinezi privind originea COVID-19 se pliază ca o mănușă cu versiunea promovată de Parlamentul European. Spunem versiunea inițială, deoarece în ultimele luni China comunistă a infectat lumea cu dezinformarea potrivit căreia virusul Wuhan a fost produs intenționat de armata americană în laborator și transferat în China.

Asta după ce Administrația Trump a accentuat că virusul COVID -19 este un produs intenționat fabricat în laboratoarele din Wuhan care din neglijență ori accident a fost scăpat din laboratoare.

Peter Costea