Știri externe Semnele vremurilor Diaspora Română Creștină

Peter Costea ◉ Domnul Biden pierde din nou...

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Peter Costea ◉ Domnul Biden pierde din nou...
Ieri, curtea de apel din New Orleans a blocat pentru a doua oară mandatul emis de dl Biden în octombrie conform căruia toate companiile din America cu peste 100 de angajați trebuie să-și vaccineze angajații. Asta ar însemna 2 din 3 angajați.

Opinia poate fi citită aici: www.ca5.uscourts.gov
 
Cazul a fost intentat de câteva zeci de firme, printre care și canalul de televiziune creștin Daystar Television Network.

Recomand fiecărui politician și parlamentar al României, fiecărui judecător din România, și dlui Iohannis să citească decizia extrem de bine argumentată a tribunalului. În centrul atenției tribunalului este libertatea cetățeanului de a nu fi constrâns să adopte, dar și să respingă, un comportament ori o practică medicală pe care guvernul o consideră aplicabilă întregii populații.

O astfel de politică este, spune tribunalul, "staggeringly ovrebroad / extrem de cuprinzătoare". Nu diferențiază între persoanele care au anticorpi și nu au nevoie de vaccin, ori între persoanele care muncesc în izolare și cele care muncesc în contact constant cu alte persoane.
Unde este inteligență există posibilitatea de a preveni abuzurile statului și de a păstra libertatea cetățeanului.

Un motiv de apreciere pe care îl am față de tribunal este că este prima decizie a unei instanțe care interzice statului să constrângă cetățenii să se vaccineze. Este inuman să plasezi, în mod intenționat, cetățeanul responsabil în poziția dificilă de a alege între locul de muncă și de a-și hrăni familia, și vaccinarea. Dreptul constituțional la muncă exclude orice autoritate statală de a condiționa exercitarea lui pe niște condiții frivole ale politicienilor lipsiți de inteligență.

Peter Costea