Articole Semnele vremurilor Diaspora Română Creștină

Peter Costea ◉ Educația sexuală: Nu deschideți cutia Pandorei (sau cum să evitați distorsionarea minților copiilor) (II)

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Peter Costea ◉ Educația sexuală: Nu deschideți cutia Pandorei (sau cum să evitați distorsionarea minților copiilor)  (II)
În cursurile de educație sexuală pentru școlile din New Jersey, copiilor li se explică ce pot face ei, ori ce pot să ceară părinților și adulților să facă pentru ei, pentru a le facilita tranziția de la un sex la altul. Pot solicita puberty blockers / hormoni ori medicamente care previn dezvoltarea corpului masculin în corp masculin și a corpului feminin în corp feminin. Adică să ia medicamente care previn dezvoltarea testosteronului la băieți și a estrogenului la fete.

Efectul acestor medicamente e ușor de anticipat: băieții vor rămâne, biologic vorbind, băieți, dar se vor feminiza. Vor crește cu o voce feminină în loc de o voce masculină, se vor mișca asemenea unei femei. Iar fetele vor rămâne, biologic vorbind, fete, dar se vor masculiniza. Vocea li se va înăspri, sânii nu se vor forma, mersul va deveni unul masculin.

În acest fel se creează ființe umane hibride, nici bărbați, nici femei. Multe state din SUA și chiar unele țări încep să interzică folosirea de puberty blockers de către minori și adolescenți. Cursurile spun copiilor că aceste efecte sunt doar „temporare” și că își pot schimba din nou sexul dacă nu sunt mulțumiți cu noua identitate de gen.

Materialul pentru Clasa a II-a

Odată trecuți prin ororile primei clase de educație sexuală, în clasa a doua copiii sunt învățați "autonomia trupului". Sunt învățați diferitele modalități în care pot întreține relații sexuale și că toate manifestările sexuale sunt „normale”, atât timp cât sunt făcute cu consimțământ.

În clasele următoare copiii sunt învățați că există "different kinds of families / diferite feluri de familii". Deja ați intuit: oricare asociere de ființe umane care întrețin relații sexuale de oricare fel constituie "familii": de același sex ori de sex opus, din doi adulți sau mai mulți, dintr-un bărbat și mai multe femei, dintr-o femeie și mai mulți bărbați ori persoane de vârste diferite.

Una dintre cărțile recomandate pentru copii este The Family Book / Cartea Familiei în care învață conceptul de "family diversity / diversitatea de familii", formate din aceleași sexe ori sexe diferite, familii transgender, familii mixte rasial, familii blended, familii extinse etc.

Sexualitatea a devenit o formă stranie de religie în Occident. Educația sexuală, așa cum am explicat-o foarte succint aici, reprezintă conturul de început al unei religii sexuale. De fapt, în literatura de limba engleză deja există un nume pentru această noua religie sexuală: queer religion / religia queer. Religia queer are o "moralitate" nouă și diferită de cea clasică (fie religioasă ori moralistă de genul clasic roman sau grec). Are și un set de principii "etice" la fel de anacronice.

Se produce de fapt îndoctrinarea în hedonism, în plăcere fără responsabilitate, pe seama oamenilor responsabili care vor purta pe umerii lor consecințele comportamentelor sexuale iresponsabile. Se discută și noile simboluri ale noii religii queer: steagul curcubeu, simbolul noii moralități și a perversiunii globale. Religia noua are "sfinții" ei, în "eroii" mișcării pentru drepturi ale homosexualilor. Sunt inventate sărbători noi care sărbătoresc protestele "minorităților sexuale" din diverse țări.

Subiectul acesta e discutat în clasa a III-a în felul următor: Discuss that the rainbow flag represents pride of gay and lesbian people. Hold one up or show a picture of one for students to see. Ask if students can think of other symbols that people use to show their pride in their heritage or culture or some other trait about them? Examples are parades, books or movies and religious symbols / Discutați că steagul curcubeu reprezintă mândria persoanelor gay și lesbiene. Țineți steagul sau arătați o fotografie a unui steag pentru ca elevii să o vadă. Întrebați dacă elevii se pot gândi la alte simboluri pe care oamenii le folosesc pentru a-și arăta mândria față de moștenirea sau cultura lor sau față de vreo altă trăsătură despre ei. Exemple sunt paradele, cărțile sau filmele și simbolurile religioase.

Acum știți cum gândesc ideologii sexuali: steagul curcubeu e echivalent în valoare, importanță și loialitate cu crucea creștină!

În clasa a V-a învățătorii devin polițiști. Îi învață pe copii vocabularul nou al "toleranței", iar în cazul în care refuză, sunt puși la colțul rușinii. Un capitol special al manualului e intitulat What Is Love Anyway? Ce e dragostea? În acest capitol copiii sunt învățați să aprecieze drept normale comportamentele sexuale anormale și murdare. Toate sunt etichetate ca manifestări ale "dragostei" unei ființe umane față de alta.

Dragi părinți: la orizont se reliefează un nou monstru anti-creștin și anti-valori: Strategia Națională pentru Educație Parentală. Ideile de mai sus vor fi puse în mințile copiilor voștri dacă noua variantă SNEP (asemenea unui virus) devine lege în România.

Peter Costea