Articole Diaspora Română Creștină

Peter Costea ◉ Potopul din Nevada

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Peter Costea ◉ Potopul din Nevada
Festivalul depravării din Nevada a fost întrerupt de ploile torențiale de la începutul lunii. Numele festivalului este Burning Man, așa numit după evenimentul de încheiere, când o figurină imensă umană făcută din lemn este incendiată. [Detalii: www.yahoo.com]

Burning Man este un festival al depravării început cu mulți ani în urmă de elita „progresistă” și „minoritățile sexuale” din San Francisco care își căutau un loc izolat în care să-și afirme „libertatea sexuală” pentru câteva zile. Este un festival în jurul căruia astăzi se raliază noua identitate socială LGBT de câteva decenii.

Festivalul a început timid, dar participarea recentă este de 70.000 de persoane. El ține aproximativ 10 zile în deșertul statului Nevada și se încheie în prima zi de luni din septembrie, zi care coincide cu Ziua Muncii în America.

Toată elita Americii aleargă la acest loc de desfrâu asemenea unui ritual anual desemnat să le valideze statutul de membri ai „elitei progresiste”. La fel alerga și elita romană la Pompei, în august al fiecărui an, până când focul și pucioasa s-au revărsat din Vezuviu și au înghițit potopul de desfrâu în august 79 AD.

Burning Man este lumea desfrâului. Printre altele se amplasează corturi unde oricine dorește poate intra să privească la cei care întrețin relații sexuale în văzul lumii ori chiar ei pot să întrețină astfel de relații în prezența a sute de alte cupluri.

Un desfrâu mai mare ca acesta e greu de imaginat. În ultimii ani au fost inventate și evenimente speciale pentru copii, pentru a permite părinților lor să participe la festivalul anual și să nu își piardă statutul de membri ai „elitei progresiste”.

Ploile torențiale care au pus capăt festivalului din acest an au fost și ele fără precedent. Au distrus corturile și amplasamentele și au transformat deșertul în nămol, făcând imposibilă reîntoarcerea acasă a participanților. [Link: www.sfchronicle.com]

Apa și focul: două elemente care s-au intersectat anul acesta în deșertul din Nevada. Două elemente care au pus capăt primelor doua revoluții sexuale cunoscute istoriei. Cine are urechi de auzit, să audă!

Alătură-te Alianței Renașterea Națională! Vă rugăm să alocați câteva secunde pentru a completa formularul de contact: https://aliantarenastereanationala.ro/contact
 
Peter Costea


Galerie foto