Articole Diaspora Română Creștină

Peter Costea ◉ Și totuși, Universul a fost creat!

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Peter Costea ◉ Și totuși, Universul a fost creat!
Revin asupra unui subiect pe care deja l-am menționat de mai multe ori. A trecut aproape jumătate de secol de când pământenii (NASA) au catapultat navete spațiale si telescoape dincolo de spațiul nostru solar. Imaginile, informațiile și datele statistice care au fost transmise pământenilor sunt de ordinul milioanelor și a devenit practic imposibil pentru oamenii de știință să țină pasul și să analizeze toate informațiile.

Prima navetă spațială de acest gen, Voyager I, lansată în 1977, încă ne transmite imagini și date pe Pământ! De la o distanță interstelară greu de priceput în ani lumină ori distanțe măsurabile!

Studii peste studii care analizează aceste informații sunt publicate. Într-un număr atât de mare, încât a devenit practic imposibil să stăpânești subiectul.

Dar, potrivit un studiu recent, majoritatea acestor studii converg asupra unei concluzii: înțelegerea noastră, a pământenilor, despre apariția și formarea universului pe care am învaț-o în școli și cu care am crescut majoritatea dintre noi, nu mai este valabilă.

Titlul unui studiu tocmai publicat privind această perspectivă vorbește de la sine: The Universe as we Understand it may be Impossible / Universul așa cum îl înțelegem noi, pare sa fie imposibil.

 
Și totuși, este posibil. Pentru că a fost creat, cu înțelepciune și perfecțiune.

Alătură-te Alianței Renașterea Națională! Vă rugăm să alocați câteva secunde pentru a completa formularul de contact: https://aliantarenastereanationala.ro/contact
 
Peter Costea