Articole Diaspora Română Creștină

Peter Costea ◉ Sorana Cîrstea, eroul nostru național!

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Peter Costea ◉ Sorana Cîrstea, eroul nostru național!
Sorana este una din marile românce ale istoriei noastre! De-a lungul veacurilor, românii au fost privilegiați să aibă femei de un calibru moral și intelectual deosebit. Sorana se încadrează în această mare comunitate de românce care fac cinste românilor și creștinismului.

Cuvintele Soranei au făcut ocolul pământului: Make men masculine again. Make women feminine again. Make children innocent again. Cuvintele ei nu au fost spuse la voia întâmplării. Ele au fost bine alese, cântărite și exprimate. Au fost exprimate în mod cuprinzător la momentul potrivit și în contextul potrivit.

La momentul potrivit pentru că încă suntem în toiul revoluției sexuale, în contextul potrivit pentru că marile evenimente sportive globale au devenit oportunități pentru promovarea neadevărurilor, fanteziei și mitologiei elgibitiste. Afirmațiile sunt cuprinzătoare pentru că, în cuvinte simple, dar curajoase, ele exprimă denaturarea îngrijorătoare a ceea ce înseamnă să fi bărbat, femeie ori copil.

Am pledat și eu pe pagina mea de Facebook și în public, în discursurile mele, necesitatea redescoperirii autenticității naturii noastre firești biologice. Nu de puține ori am atenționat și accentuat relevanța masculinității la bărbați și am combătut feminismul anti-valoric. Bărbații ar fi bine să ia aminte din nou: bărbaților le stă bine cu masculinitatea.

De data asta pledoaria vine din partea unei femei, nu a mea. Femeile doresc să vadă în bărbați calitățile care îi fac bărbați.

Sorana amintește în pledoaria ei și copiii, dând de înțeles că unde lipsește bărbăția și feminitatea, copiii suferă. Nu au roluri naturale de imitat pentru ca băieții să devină bărbați la rândul lor, iar fetele femei.

Comunitatea globală elgibitistă a atacat-o pe Sorana în modul deja bine cunoscut: cu cuvinte jignitoare, vulgare, intolerante și veninoase. Așa cum au făcut și cu o altă româncă de mare notorietate, Laura Bretan, în 2019.

Sorana a dat dovadă de mult curaj. De teamă, puțini dintre noi se mai împotrivesc revoluției sexuale în spațiul public. Sorana a făcut-o.

Sorana a dat dovadă de loialitate față de valorile sociale creștine fundamentale. Există doar bărbați, femei și copii, și nimic altceva. Puțini sunt aceia care mai afirmă aceste adevăruri fundamentale în spațiul public.

Sorana a dat dovadă de discernământ. Ea dă de înțeles că în ciuda confuziei sexuale promovată de secularism, există o singura formă de familie, familia naturală, formată dintr-un bărbat, femeie și copii. Puțini sunt aceia care încă mai afirmă acest adevăr etern în spațiul public.

Sorana a dat dovadă de intenționalitate. A afirmat adevărurile lui Dumnezeu în mod intenționat, nu din greșeală sau cu sila. Le-a afirmat într-un context care nu mai crede în principiile enunțate de ea. Puțini mai sunt aceia care încă afirmă aceste adevăruri în mod intențional și mai ales în spațiul public. Intenționalitatea lipsește la majoritatea dintre noi.

Sorana a dat dovadă de atașament față de identitatea ei creștină. Puțini dintre noi am fi avut determinarea să o facem în contextul Wimbledonului, într-o țară care cândva a fost creștină și care acum are un prim ministru hindus, un primar musulman în capitala țării și un creștin nepracticant pe tronul țării.

Sorana a dat dovadă de o bună educație morală. Și-a afișat educația morală în spațiul public, nefiindu-i rușine de ea, așa cum cei care nu agreează cu ea își afișează imoralitatea în spațiul public.

Pentru noi, Sorana este eroul nostru național!

Sorana, îți mulțumim! Te apreciem!

Alătură-te Alianței Renașterea Națională! Vă rugăm să alocați câteva secunde pentru a completa formularul de contact: https://aliantarenastereanationala.ro/contact
 
Peter Costea