Articole Diaspora Română Creștină

Peter Costea ◉ Studiu: Vaccinul împotriva Covid cauzează moarte

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Peter Costea ◉ Studiu: Vaccinul împotriva Covid cauzează moarte
Recent a fost publicat un comentariu pe marginea unui studiu conform căruia 74% din decesele a 325 de persoane au fost cauzate de vaccinurile împotriva covidului. Titlul studiului este „A Systematic Review of Autopsy Findings in Deaths After COVID-19 Vaccination / Un Studiu sistematic privind rezultatele autopsiei la decese după vaccinarea contra Covid-19”. Studiul poate fi citit aici: https://www.sciencedirect.com/.https://www.newsnetcrestin.ro/pii/S0379073824001968
 
Acest studiu a fost publicat și comentat și de Lancet, una dintre cele mai influente reviste medicale din lume. O zi mai târziu, însă, studiul a fost eliminat de pe site.

 
Așa cum deja am anticipat, adevărul post-covid incepe să iasă la suprafață. Am menționat acest lucru de mai multe ori și iată că tot mai des și în tot mai multe situații vaccinările sunt criticate ca fiind o dezinformare. Recent, un tribunal din California a decis că vaccinul contra Covid nu este științific, iar acum aflăm că vaccinul cauzează moarte în cei care l-au făcut.

În plus, Congresul SUA a investigat modul în care Administrația Biden a pus presiune pe autoritățile federale aferente pentru a aproba vaccinurile, ignorând ceea ce specialiștii numesc „side effects and safety / efectele secundare și siguranța” celor care s-au vaccinat.

 
Alătură-te Alianței Renașterea Națională! Vă rugăm să alocați câteva secunde pentru a completa formularul de contact: https://aliantarenastereanationala.ro/contact
 
Peter Costea