Articole Devoționale / Motivaționale

Sali Sabri ◉ Fie anul acesta un an al ridicării!

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Sali Sabri ◉ Fie anul acesta un an al ridicării!
În 1972 Muhammad Ali s-a luptat cu Jerry Quarry. În runda 7 Muhammad a refuzat să-l mai lovească pe Jerry văzând că acesta nu se mai putea ține pe picioare. I-a făcut semn arbitrului de ring să intervină arătându-i că nu vrea să mai dea într-un om căzut fizic.

Pentru că am crescut în Ali-Baba, am fost obligat de împrejurări să fac parte dintr-un clan. Ne băteam cu alte clanuri. Cel mai dur era când dușmanii te prindeau singur. Luai bătaie cât pentru cinci ani. Și uite așa creșteau răzbunările. La un moment dat eram cu ai mei când am văzut pe unul care ne făcuse mult rău. A fost bătut crunt în seara aceea. Era pe jos, plin de sânge. I-am rugat pe prietenii mei să nu mai dea în el, însă unul dintre ai noștri a venit și l-a înțepat cu cuțitul.

Cam așa se întâmplă azi în multe comunități. Ne place să-i lovim pe cei căzuți. Spunea cineva că, uneori, biserica este singura armată care-și ucide răniții. Așa se întâmplă, din păcate.

Uitați ce spune apostolul Pavel: "Fraţilor, chiar dacă un om ar cădea deodată în vreo greșeală, voi, care sunteţi duhovnicești, să-l ridicaţi cu duhul blândeţii. Și ia seama la tine însuţi ca să nu fii ispitit și tu"

Fie anul acesta un an al ridicării! Un an al tatălui care-și așteaptă fiul risipitor în fața ușii și atunci cand îl vede să alerge spre el.
 
Sali Sabri

Vezi AICI și alte articole semnate 

SALI SABRI