Articole

Șase luni de la moartea cântăreței Gabi Luncă, comemorate fără parastas...

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Șase luni de la moartea cântăreței Gabi Luncă, comemorate fără parastas...

3 octombrie – ziua în care s-au împlinit șase luni de la trecerea în neființă a cântăreței Gabi Luncă, numită de colegii de breaslă și de admiratori “regina muzicii lăutărești”.

Cu un gol imens în inimi, cu lacrimi în ochi și o suferință greu de explicat și de înțeles doar de cei care și-au pierdut părinții, copiii artistei au pomenit-o în familie, într-un cadru restrâns, departe de obiceiuri răspândite în Biserica Ortodoxă.

Gabi Luncă, pomenită de familie la șase luni de la moarte

Contactată de FANATIK, Estera Onoriu ne-a mărturisit că în cultul penticostal din care făcea parte și mama sa, regretata Gabi Luncă, nu se obișnuiește organizarea unui parastas, cu mâncare, băutură și haine oferite pentru pomenirea celor trecuți în neființă.

Cu emoție și durere în glas, Estera Onoriu ne-a spus că familia s-a reunit pentru a depăna amintiri și a povesti despre Gabi Luncă, respectând întocmai stilul de viață dus de mama sa în ultimii ani de viață.

“Au trecut 6 luni, mergem înainte cu ajutorul Lui Dumnezeu. La noi nu se fac astfel de pomeniri, doar ne aducem aminte în familie. Atât! Nu cu parastas, nu cu mâncare și băutură, și haine, și cadouri. Ce face persoana cât este în viață aceea o și urmează.”, ne-a declarat Estera Onoriu, una dintre fiicele regretatei Gabi Luncă, precizând, însă, că nu contestă alte obiceiuri care există după pierderea cuiva drag.

www.fanatik.ro