Semnele vremurilor Mapamond Creștin

Școală creștină din Florida: "Orice elev transsexual sau homosexual va fi rugat să părăsească imediat școala”

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Școală creștină din Florida:

Școala creștină American Grace din Valrico, Florida, a notificat părinții că orice elev care va fi găsit într-o relație sexuală netradițională va fi rugat să „părăsească imediat școala”. Acest lucru a fost dezvăluit într-un e-mail trimis înainte de începerea anului școlar de către directorul școlii, Barry McKeon, după cum a relatat NBC2.

În scrisoare se mai precizează că „elevii din școală vor fi numiți după sexul din certificatul de naștere și vor fi menţionaţi pe nume în același mod”. Administrația școlii a reiterat această poziție, făcând referire la textul biblic potrivit căruia bărbatul și femeia au fost creați de Dumnezeu.

„Credem că Dumnezeu a creat umanitatea după chipul său: bărbat și femeie, diferiți din punct de vedere sexual, dar cu aceeași demnitate”, a citat canalul TV din scrisoare.

În acest fel, Grace School a fost aproape prima instituție din Statele Unite care a declarat în mod explicit:

„Credem că orice formă de homosexualitate, lesbianism, bisexualitate, identitate/stil de viață transsexuală, autoidentitate, bestialitate, incest, curvie, adulter și pornografie este un păcat în ochii lui Dumnezeu și ai bisericii.”

Într-un mesaj video ca răspuns la articolul NBC News, McKean a confirmat existența scrisorii pentru canalul de televiziune.

„Este adevărat că un elev nu poate veni la școala noastră … și să fie transsexual sau homosexual. Acest lucru este înrădăcinat în scripturi”, a spus directorul. El a adăugat că școala a avut o politică relevantă încă de la începuturile sale, la începutul anilor 1970, și că nu o va schimba.

Sursa: www.nbcnews.com

www.aparatorul.md