Articole Devoționale / Motivaționale

Florin Ianovici ◉ Rădăcină și aripi

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Florin Ianovici ◉ Rădăcină și aripi
Ești în viață. Alții au plecat.

Mai ai timp să schimbi câte ceva. Așa să privești ziua de azi, ca pe o milă a lui Dumnezeu de a îndrepta unele lucruri.

Viața ta nu este poate ceea ce te-ai așteptat să fie. Să știi că viața multora nu este așa cum și-au dorit. Nu ești singurul care suspină sau oftează. Dar oricâte ai avea aici, se duce, dispare, nu va rămâne nimic.

Dar veșnicia nu e pe încercate, ci este o evidență. O vei avea indiferent de ce crezi sau faci. Unde o vei petrece depinde și de ziua de azi. Vrei să lupți pentru a fi mai bun, mai pe placul lui Dumnezeu?

Iată de ce ai nevoie:

Aici și acum, pentru zilele petrecute pe pământ ai nevoie de o rădăcină. Bat vânturi strașnice, sunt furtuni de tot felul și nu poți să îți lași viața în voia sorții. Trebuie să te ancorezi ca să nu fii smuls și aruncat de colo, colo. Trebuie să fii înrădăcinat ca să rodești, să ai un sens pentru care trăiești.

Nicio rădăcină omenească nu va rezista loviturilor indiferent că e vorba de bani, putere, faimă, relații. Ai nevoie de Rădăcina numită Isus. Doar prin puterea Lui poți să birui toate furtunile.

Lumea, diavolul, chiar și unii oameni vor să te smulgă din Rădăcină. Dacă vei continua să umbli cu El, dacă credința ta se zidește pe învățăturile Lui, dacă vei mulțumi lui Dumnezeu pentru toate nimeni nu va pune mâna pe tine.

Ai nevoie de o pereche de aripi pentru acolo, pentru cerul lui Dumnezeu. Pe de o parte Biblia, pe de o parte rugăciune, ca să nu rămâi legat de pământul de aici. Să nu uiți să zbori spre țara de sus. Nu te lăsa legat de ceea ce nu are preț în ochii lui Dumnezeu.

Nu lăsa pe nimeni să îți frângă aripile. Nu ei ți le-au dat, ci Dumnezeu la Golgota.

Pentru pământ , fii înrădăcinat în Hristos, iar pentru cer să ai aripile rugăciunii și ale Cuvântului.

Har să avem și în această săptămână!

Florin Ianovici