Articole Devoționale / Motivaționale Semnele vremurilor Mapamond Creștin

Majoritatea tăcută este irelevantă!

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Majoritatea tăcută este irelevantă!

Tăcerea majorității în chestiuni ce definesc fundamental viața cetății, face ca majoritatea să devină complet irelevantă și, deci, nu numai incapabilă economic și socio-politic, ci și părtașă la deconstrucția și denaturarea economicului și a socio-politicului.

Majoritatea tăcută și, deci, irelevantă lasă loc răului sau nebinelui să vorbească, să se manifeste, să se impună și, apoi, să impună.

Aud și nu am motive să nu cred în acest moment în care scriu, că majoritatea celor ce consideră că fac parte din grupul LGBTQ+ dezavuează până la dezgust militantismul ideologic al celor câțiva – păstrând proporțiile scalei sociale, evident – reprezentanți-activiști, nealeși de absolut nimeni să “apere” nevoile grupurilor sexuale în cauză. Și, totuși, corectitudinea politică, mustind de frustrări discriminante își impune agenda aberantă. Căci, majoritatea tăcută LGBTQ+ este irelevantă!

Știm cu toții, că majoritatea românilor nu a îmbrățișat comunismul. Cu toate acestea, acea majoritate a fost irelevantă atunci când o mână de comuniști a asasinat elitele țării – zeci de mii de oameni, a distrus țărănimea și burghezia și inițiativa privată și proprietatea, a sugrumat libertatea și a dat foc țării cu totul. Căci majoritatea tăcută a românilor fost irelevantă.

Majoritatea poporului german nu a vrut exterminarea poporului evreu și totuși o minoritate alienată mental și ideologic, o minoritate național-socialistă, a trecut la exterminarea sistematică a evreilor. Căci, majoritatea tăcută a poporului german a fost irelevantă.

Majoritatea musulmanilor nu este teroristă, sinucigașa și criminală. Asta nu a împiedicat o minoritate, deloc neglijabilă (!), fanatizată, să ucidă în zeci de atentate sinucigașe sau nu, mii de oameni nevinovați. Căci majoritatea tăcută a musulmanilor a fost și este irelevantă.

Majoritatea cetățenilor Europei nu achiesează la programul de transformare, prin educație sexuală pervers polimorfă a viitoarelor generații de adulți, în membri ai comunității LGBTQ+. Și, totuși, o minoritate de stânga politico-ideologizantă, militantă și isterică, impune prin narațiuni și politici publice, prin augmentări pseudo-științifice și țipete orchestrate ale mainstream media, o atare realitate nefirească, nenaturală și nedorită. Majoritatea tăcută se dovedește și în acest caz a fi irelevantă.

La fel, această exasperantă prin nonimplicare majoritate tăcută își demonstrează irelevanța și în ceea ce privește asaltul de sorginte cooperatistă, socialistă, marxist culturală a unor minorități politice și economice cu agende bine definite asupra proprietății private, asupra limbajului, asupra protecției mediului înconjurător, asupra monedelor naționale și internaționale, asupra familiei naturale, asupra sănătății publice.

“Nu vom mai deține nimic și vom fi fericiți”, țin să ne asigure, printre altele, elitele (!) în timp ce majoritatea, care nu iubește proprietatea socialistă, devine din ce în ce mai irelevantă prin tăcere.

De aceea, din cauza acestei majorități irelevante, acomodante, leneșe și, vai, tăcute, suntem nevoiți să vorbim despre și să polemizam cu trompetele deșanțate ale minorităților discriminate pozitiv, în moduri care frizează absurdul, grație ideologiei Noii Stângi.

Pentru că, majoritatea tăcută este irelevantă!

Daniel Uncu

Tribuna.US