Știri externe Articole Diaspora Română Creștină

Peter Costea ◉ Amploarea identității LGBT în rândurile tinerilor americani

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Peter Costea ◉ Amploarea identității LGBT în rândurile tinerilor americani
Este într-o oarecare măsura regretabil că în România nu avem sondaje de opinie ori studii aprofundate privind impactul revoluției sexuale asupra orientării sexuale a tineretului țării. În America, însă, astfel de sondaje se fac frecvent, fonduri speciale fiind alocate cu acest scop.

Toată România știe că ultimul studiu ori sondaj, efectual de Gallup, o firmă serioasă de sondaje de opinie, publicat luna trecută, indică faptul că 1 din 6 tineri americani între 18 și 23 de ani "se identifică" a fi "LGBT".

La scară națională, 3,1% dintre americani se consideră bisexuali, 1,4% homosexuali, 0,74% lesbiene și 0,6% transgender. Cumulativ, 7% din populație se identifica a fi neheterosexuală.

Întrebarea care îi preocupă pe părinți este ce explică această explozie în identificarea LGBT a tinerilor între 18 și 23 de ani. Explicația cu care agreez, și pe care și eu o intuiam, este cea data de Michael Brown în Why do 1 in 6 Gen Z Adults Identify as LBGT / De ce 1 din 6 adulți între 18 și 23 de ani se identifică a fi LGBT?

Acest lucru este rezultatul direct al îndoctrinării forțate și a instituționalizării revoluției sexuale: "the result of the constant pro-LGBT bombardment of children, beginning with the school system literally brainwashing children from their earliest days regarding LGBT identity, which now includes drag queens reading to toddlers in public libraries / rezultatul bombardamentului constant pro-LGBT, începând cu sistemul școlar care literalmente îi spală pe creier pe copii foarte devreme în viață privind identitatea LGBT, care se manifestă și prin participarea copiilor de grădiniță la evenimente organizate în biblioteci, unde le citesc din cărți bărbații îmbrăcați și machiați ca femei".
Peter Costea