Articole Semnele vremurilor Diaspora Română Creștină

Peter Costea ◉ Există speranță pentru victimele revoluției sexuale

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Peter Costea ◉ Există speranță pentru victimele revoluției sexuale
Din când în când, dar destul de rar, sunt contactat de părinți ori lideri spirituali care îmi spun că din nefericire în parohiile ori bisericilor lor sunt tineri care au devenit victime ale revoluției sexuale privind viața intimă.

Totdeauna am avut compasiune pentru astfel de persoane, văzând în ele victimele revoluției și orbirii sexuale furibunde de care ne izbim zilnic.

Încerc să-i ajut pe cei care mă contactează cu materiale relevante. Din când în când, organizații creștine din alte țări pregătesc materiale desemnate să ajute tinerii care au devenit victime, să își revină la normal.

Săptămâna aceasta, creștinii din Marea Britanie au lansat un scurt metraj (14 minute) care conține mărturia a șapte persoane care au căzut în capcana atracțiilor unisex, dar care și-au revenit. Mărturiile lor sunt emoționante și dovedesc puterea rugăciunii și a lui Hristos în a schimba viața oamenilor.

Vă ofer linkul și vă invit să-l vizionați înainte de a fi cenzurat ori interzis. De obicei Youtube cenzurează astfel de materiale. Link: https://www.youtube.com/watch?v=6H5LRahx3-E&feature=youtu.be