Articole Semnele vremurilor Diaspora Română Creștină

Peter Costea ◉ Franța pune moartea în Constituție! Este alegerea ei, dar nu a mea și, ferească Dumnezeu, a României!

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Peter Costea ◉ Franța pune moartea în Constituție! Este alegerea ei, dar nu a mea și, ferească Dumnezeu, a României!
Macron, teribilul și dezastruosul președinte al Franței, insista acum doi ani că Europa să modifice Convenția Europeană a Drepturilor Omului pentru a insera un drept la avort! Idee rea, iresponsabilă, letală pentru Europa.

La început de an, Parlamentul Franței a lansat o inițiativă pentru revizuirea Constituției franceze cu același scop. Ambele camere ale Parlamentului au adoptat proiectul constituțional. Urmează referendumul constituțional, încă neprogramat.
 
Franța a ales moartea. Orice națiune care prin lege permite distrugerea vieții copiilor nenăscuți este destinată pieirii. Că această practică a existat de mii de ani nu justifică legalizarea ei, mai ales prin Constituție. Practica în sine este mala in se, cum spuneau juriștii romani, adică „rea prin natura ei”.

Creștinii au fost primii care s-au opus avortului și pruncuciderii. Prin compasiunea față de copiii nenăscuți ori născuți s-au făcut cunoscuți în Imperiul Roman și salvau mulți copii de la avort.

Arheologia dovedește rolul esențial al creștinilor în salvarea copiilor de la moarte.

Arheologia, de exemplu, a descoperit case de toleranță în diferite părți ale Imperiului Roman. În multe situri de acest fel au dat peste morminte în care erau aruncate osemintele băieților nou născuți. De ce băieți? Pentru că fetele scăpau cu viață pentru a-și înlocui în timp mamele în casele de toleranță.

Ce practică barbară! Vocația noastră creștină este să luptăm pentru cele mai firave și inocente ființe umane, copiii nenăscuți!

Alătură-te Alianței Renașterea Națională! Vă rugăm să alocați câteva secunde pentru a completa formularul de contact: https://aliantarenastereanationala.ro/contact
 
Peter Costea