
Fără Antonescu la Cotroceni!
Candidatul Crin Antonescu pare că nu dorește să stea de vorbă cu noi, cetățenii țării care iubim valorile creștine. Ne-a băgat bețe în roate în 2013, când insistam ca Articolul 48 din Constituție să fie revizuit pentru protejarea căsătoriei creștine, un subiect asupra căreia voi reveni înr-o postare separată pentru că blocajul din 2013 la făcut mână în mână cu celălalt candidat, Victor Ponta.
Am căutat in arhivele Alianței Familiilor din România (AFR) materiale privindu-l dl Antonescu și ceea ce am găsit categoric îl descalifică drept președinte ori să fie votat de comunitatea creștină pro-familie și pro-viață din România.
În aprilie 2013, AFR a organizat o conferință națională la București. L-am invitat pe dl Antonescu să participe și să conferențieze. La vremea aceea era președintele Partidului National Liberal. Iată ce i-am scris:
28 ianuarie 2013
Dlui Crin Antonescu
Partidul National Liberal
București
Stimate Domnule Crin Antonescu:
Alianța Familiilor din România și-a programului de conferință anuală pe 27 aprilie 2013, la București. La conferință anticipăm că vor participa oaspeți proeminenți din România și străinătate. Alianța Familiilor din România vă extinde în mod respectuos invitația de a participa și dvs. la conferința noastră ca și conferențiar. Nădăjduim să poți da curs invitației noastre și să confirmi cât de curând participă la acest eveniment. Cu mult respect,
Petre Costea,
Președinte Alianța Familiilor din România
Dl Antonescu nu a răspuns. Ceea ce de fapt este totuși într-un fel un răspuns: dl Antonescu nu a dorit - și nici acum nu dorește să discute cu noi, cetățenii, să îl cunoaștem mai îndeaproape, să aflăm unde se poziționează privind valorile care nu sunt dragi, importanța și relevanța familiilor și a capitalului uman în contextul curent al istoriei.
Este, deci, ușor de intuit ce trebuie să facă mișcarea pro-familie din România la alegerile prezidențiale – să nu-l voteze. Grație refuzului dânsului de a sta de vorbă cu noi, înțelegem că dânsul nu este interesat de sutele de mii de cetățeni care votează nu cu buzunarul, ci pe baza principiilor fundamentale creștine.
Dacă dl Antonescu nu sa sinchisit să nu acorde din timpul lui, nici nu ne vom simți să-l votăm!
Pozițiile anti-valori ale lui Antonescu, însă, au continuat și le-ai discutat într-o postare viitoare. Dl Antonescu nu apreciază nici valoarea muncii, o valoare fundamentală pentru omul harnic și cinstit. În ultimii 10 ani, dl Antonescu nu a muncit de fel. A muncit soția lui, chiar rușinos pentru un bărbat!
Din nefericire nici soția lui, Adina Vălean, nu a fost și nici nu este o personalitate politică pro-valori.
În Parlamentul European a votat pentru drepturile LGBT și împotriva valorilor creștine. Iată ce am publicat în 2012 prin canalele mediatice ale AFR:
***
Despre ce e vorba? Despre o Rezoluție adoptată de Parlamentul European pe 24 mai [2012], cu un vot de 430 la 105, de condamnare „în termeni puternici a discriminării pe bază de orientare sexuală și identitate de gen” și a „homofobiei.” Un document ideologic, o expresie a ideologiei sexuale radicale contemporane, fasonată și emisă în centrele homosexuale ale Europei și ale lumii, Amsterdam, San Francisco, Stockholm, Londra. În cele trei (3) pagini de text, Rezoluția condamnă „homofobia” în Europa, manifestările împotriva homosexualității și legislațiile împotriva propagandei homosexuale adoptate, sau în cursuri de adoptare, în Rusia, Ucraina, Moldova, Ungaria, Lituania și Letonia. Moldova e vizată de două ori. Rezoluția afirmă, în mod eronat, ca discriminare pe bază de orientare sexuală și interzisă de Convenția Internațională a Drepturilor Civile și Politice.
Definește „homofobia” ca o „teamă irațională, sau aversiune, față de homosexualitatea masculină și feminină...” Ungaria a adoptat o nouă Constituție anul trecut care definește căsătoria creștină, iar Lituania se pregătește și ea să interzică căsătoria homosexuală în constituție. Diferite municipalități din Moldova au adoptat ordonanțe municipale care interzic propaganda homosexuală, între ele Bălți, Sorochi, Cahul, etc. Rusia deja a făcut-o și Ucraina dezbate legislație similară la nivel național.
Dintre cei 33 de europarlamentari români au votat 26, 25 pentru și unul împotriva. Împotriva a votat dl Sebastian Bodu, iar pentru, Ramona Mănescu, ADINA VĂLEAN, Renate Weber, Adrian Severin, Vadim Tudor, Elena Antonescu, Elena Băsescu, Minodora Cliveti, Ioan Enciu, Petru Luhan, Monica Macovei, Marin Marinescu, Iosif Iosif, Norica Nicolai, Ioan Pascu, The Bodu, Cristian Preștină Crețu, George Cutas, Ștefan Pascu, Daciana Sârbu, Csaba Sogor, Claudiu Tănăsescu și Silvia Ticău. Nu au votat Gigi Becali, Iulian Winkler și Lazlo Tokes.
***
Iubitorii valorilor nu votează Antonescu în mai!
Peter Costea