Opinii Diaspora Română Creștină

Peter Costea ◉ Rămăs bun dl Cioloș / Good riddance Mr. Cioloș / Adios, dl Cioloș!

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Peter Costea ◉ Rămăs bun dl Cioloș / Good riddance Mr. Cioloș / Adios, dl Cioloș!
Vestea bună a săptămânii este că dl Cioloș și-a abandonat postul în USR. Este un început bun spre dispariția, cât mai grabnică sper, a celui mai "progresist" și extremist partid din istoria post-comunistă a României, un partid cu înclinații neo-marxiste, pe față necrștin și pe alocuri anti-creștin. Niciodată în istoria României, în afara perioadei comuniste, nu au mai refuzat politicienii țării să jure credincioșie democrației și statului de drept pe Biblie până în 2020 când USR a pus în Parlament un contingent de politicieni necreștini, unii atei, iar alții fără respect față de Biserică ori Dumnezeu.

Din nefericire, USR a amăgit un procent semnificativ din electoratul României. Tragic, printre cei amăgiți au fost și mulți creștini. USR a fost vârful de lance al revoluției sexuale în România, iar unii creștini au sprijinit în mod nesăbuit acest partid și obiectivele lui. USR a fost și vârful de lance al revoluției sexuale în Parlamentul European, avându-l în frunte pe dl Cioloș. Fără excepție, fiecare rezoluție anti-creștină, anti-Polonia sau anti-Ungaria adoptată în Parlamentul European din 2019 încoace a fost sprijinită cu mărinimie de către europarlamentarii USR și dl Cioloș.

Îi urăm dlui Cioloș sănătate și un viitor fericit. Dar în afara sferei politicului și mai ales în afara cercurilor nonvalori și toxice intelectual în care de bunăvoie sau prin constrângere a trăit mulți ani. Relația omului cu Dumnezeu e cea mai importantă și mai de valoare decât asocierile vremelnice cu cei care disprețuiesc valorile creștine.

Declinul USR este un prilej bun pentru creștinii României care încă cochetează cu USR să abandoneze acest vas care se scufundă. Există o alternativă politică creștină pentru fiecare creștin al României: Alianța Renașterea Națională!

Peter Costea