Articole Semnele vremurilor Diaspora Română Creștină

Peter Costea ◉ Sătui de Pride Month?

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Peter Costea ◉ Sătui de Pride Month?
Daca răspunsul vostru este afirmativ, așa cum este și al meu, nu sunteți singuri.

Conform unui sondaj de opinie, 40% dintre americani sunt „sătui” de luna mândriei, nu mai vor să audă de ea, iar o majoritate dintre ei spun că „luna mândriei” este prea lungă. O zi ar fi suficient, zic ei!

În plus, sondajele de opinie din anul acesta indică o creștere semnificativă a procentului americanilor care numesc homosexualitatea un act imoral. Procentul a crescut cu 8% în comparație cu 2022, și în toate categoriile de vârstă și politice. Procentul a crescut inclusiv între democrați.

Sentimentele mai puțin amiabile ale publicului s-au reliefat anul acesta și în vizibilitatea mult mai redusă a „lunii mândriei” în spațiul virtual, corporații sau manifestări publice. Spre deosebire de alți ani, mai puține companii au participat la luna mândriei, iar sumele donate pentru sărbătorirea „confuziei sexuale” au fost mai mici ca de obicei. [Link: https://washingtonstand.com/.https://www.newsnetcrestin.ro/pride-messaging-down-40...]

Iar Exxon, gigantul petrolier, a emis o politică internă care interzice angajaților să abordeze steagul curcubeu pe masa de lucru. E un început bun care ar trebui imitat și de alte corporații.

Alătură-te Alianței Renașterea Națională! Vă rugăm să alocați câteva secunde pentru a completa formularul de contact: https://aliantarenastereanationala.ro/contact
Peter Costea