Puls misionar Mapamond Creștin

Scrisoare de informare – Familia Lețu, Mongolia

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Scrisoare de informare – Familia Lețu, Mongolia

“Cine îmbărbătează pe alţii să se ţină de îmbărbătare. Cine dă să dea cu inimă largă. Cine cârmuieşte să cârmuiască cu râvnă. Cine face milostenie s-o facă cubucurie.” (Romani 12:8)

În ciuda circumstanțelor pot spune că anul care a trecut a fost totuși un an binecuvântat. Vă voi împărtăși unul din motivele pentru care mă bucur de anul care a trecut: prietenii familiei mele împreună cu toți aceia care au dăruit prin Agenția Kairos (proiectul “Un dar special”), au adus bucurie prin cadouri multor copii din Baganuur. Inițial pe lista noastră erau 104 copii, dar datorită dărniciei dvs. am putut oferi peste 230 de cadouri într-o singură zi și încă 35 urmează să fie distribuite. Nu le-am terminat datorită restricțiilor impuse următoarea zi. Dar cu ajutorul Domnului și acelea vor fi date în curând.

Pe lângă copiii de-aici, dărnicia a ajuns și la aprox 50 de copii/adolescenți cu dizabilități din Ulaanbaatar prin intermediul echipei care se ocupă de ei și cu care colaborez foarte bine. Domnul să lucreze la mântuirea tuturor celor care nu doar au primit cadouri, dar au avut ocazia să audă din nou sau pentru prima dată despre Mântuitorul. Nu am cuvinte să mulțumesc tuturor celor care au dăruit cu inimă largă și (știu) chiar cu sacrificiu. Domnul Isus să răsplătească fiecăruia dintre voi după bogăția harului Său. Am fost încurajat și rușinat în același timp de modul în care Domnul a lucrat pentru acești copii (mult peste așteptările mele).

Cu siguranță fiecare dintre voi are motive de recunoștință la adresa Domnului pentru anul care a trecut. Deși a fost un an cu multe provocări și suferință pentru mulți, totuși Domnul este același, bunătățile Lui nu s-au sfârșit, ci se înnoiesc în fiecare dimineață (chiar dacă ochii tulburați de plâns nu le pot vedea…). Totuși, cu cât încercările sunt mai multe și mai grele cu atât harul Lui este mai bogat. Domnul să ne umple de prezența și de pacea Lui care întrece orice pricepere!

Să aveți un an nou binecuvântat și plin de biruințe prin credința în El!

Slujind pe Domnul ca și voi,
Emil Lețu