Știri externe Puls misionar Mapamond Creștin

Logos Hope - un vapor care aduce ajutor și speranță

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Logos Hope - un vapor care aduce ajutor și speranță
Pentru a sluji locuitorilor insulei Abacos, alături de echipa tehnică, am dus vaporul în zone în care alții nu se încumetă să pătrundă. Am stat ancorați în largul insulei timp de 3 săptămâni, iar voluntarii au fost trimiși cu bărcile la mal pentru a sluji locuitorilor insulei.
 
Noul virus a scos la iveală multe crize din multe domenii... În izolare, înconjurați de incertitudine și teamă, oamenii își dau seama că temelia pe care au zidit se clatină.
 
Într-o astfel de criză, mulți dintre slujitorii Domnului caută să folosească orice ocazie pentru a propovădui jertfa lui Hristos prin care primim o identitatea nouă și veșnică: aceea de copii ai lui Dumnezeu, doriți, iubiți și răscumpărați pentru totdeauna.
 
Voluntarii de pe Logos Hope au ajutat la reconstrucția comunității din insula Abacos, devastată de uraganul Dorian în anul 2019. Ajutorul practic este unul dintre modurile în care ne conectăm cu localnicii pentru a le aduce speranță, atât pentru situația în care se află, dar mai ales pentru veșnicie. Astăzi, vaporul este în portul Kingstown din Saint Vincent. Ne rugăm pentru uși deschise prin care să putem sluji multor suflete!
 
Ionuț și Cristina, împreună cu fetele Caty, Rebeca și Ilinca, slujitori APME în parteneriat cu OM