Știri externe Articole Semnele vremurilor Diaspora Română Creștină

„Nu vă rugați pentru persoanele cu atracții sexuale păcătoase”: dacă insistați, mergeți la pușcărie!

elefant.ro%20
evomag.ro%20
„Nu vă rugați pentru persoanele cu atracții sexuale păcătoase”: dacă insistați, mergeți la pușcărie!
Atracțiile sexuale între persoane de același sex (care ni se spune că sunt naturale și ne naștem cu ele) sunt păcătoase. Asta este decizia Divinității, care ne cere să nu le practicăm, nici să nu le acceptăm, la fel cum ni se impune să nu practicăm orice relație de intimitate în afara căsătoriei între un bărbat și o femeie.

Apostolul Pavel și apostolii creștinismului ne îndeamnă să ne rugăm pentru astfel de oameni.

Iată că după mii de ani de pronunțări divine asupra subiectului, Marea Britanie încearcă punerea în afara legii a rugăciunilor pentru homosexuali. Nu glumesc.
 
Citiți cu atenție această știre incredibilă: www.christian.org.uk
 
O inițiativă legislativă a fost lansată anul acesta în Parlamentul britanic, și, culmea, de o parlamentară „conservatoare” care propune interzicerea oricăror forme de convingere a homosexualilor de a-și schimba stilul de viață, inclusiv rugăciunea.

Citez din proiectul de lege: „any attempt to stop someone from expressing their chosen gender identity or sexual orientation is conversion therapy, which can range from therapy and prayer sessions, to aversive treatment like electroshocks or even corrective rape … / orice încercare de a opri pe cineva din a-și exprima genul ales ori orientarea sexuală constituie terapie de conversiune, care poate însemna orice, de la terapie și sesiuni de rugăciune, la tratamente inumane cum ar fi electroșocuri etc”.

Respingem inițiativa, dar și inițiatorul. Stimata doamnă care a lansat acest proiect legislativ nu aparține clasei conservatoare.

Peter Costea