Articole Opinii

Sali Sabri ◉ Nu pot să am încredere în niște unelte ale satanei...

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Sali Sabri ◉ Nu pot să am încredere în niște unelte ale satanei...
Nu sunt șoșocist, nici aurist, nici simionist și nici fan Dragnea sau Ponta nu sunt. Dimpotrivă. Problema protestatarilor de acum este că ei sunt auriști, prmiști, psdiști, fasciști, huligani, derbedei, flămânzi, habarniști sau ce or mai fi. Dacă erau useriști, rezistenți sau Iohaniști, atunci era Mi-nu-nat!

Nu cred că medicii omoară oameni,nu! Nu există așa ceva. Și nu sunt ironic. Cred doar că sistemul, care și așa era vai de mama ei, acum este ștrangulat prin tot felul de impuneri gheițiste. Asta cred. Nu pot să am încredere în niște unelte ale satanei care cu câțiva ani în urmă declarau că ar trebui făcut ceva cu populația pentru că suntem prea mulți. N-am cum.
Nu sunt nici antivaccinisit. Nu cred că cei care s-au vaccinat și-au dat trupul satanei. Am mulți prieteni care s-au vaccinat și pe care-i iubesc la fel. Din câte am observat există câteva categorii în rândul vaccinaților: a) cei care cred cu tărie ca vaccinul este nemaipomenit. B) cei care sunt forțați de împrejurările în care se află și musai să se vaccineze. C) cei care cred că vaccinul îi va scăpa de covid și că vor face doar o formă ușoară. D) cei care călătoresc peste mări și țări și n-au încotro. Sunt doar concluziile mele și nu am pretenția că ele sunt absolute.

Cred că Iohannis nu este un președinte bun, nu-și iubește țara și nu-L iubește pe Dumnezeu. El este cel mai mare usr-ist al țării. Și aici pot fi contrazis, dar faptele dânsului de-a lungul anilor asta dovedesc.