Articole Semnele vremurilor Diaspora Română Creștină

Peter Costea ◉ Avortul în România: campania anti-viață a presei (II)

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Peter Costea ◉ Avortul în România: campania anti-viață a presei (II)
Nu doar că presa din România e părtinitoare privind subiectul, dar și ignoră faptul că ființele nenăscute sunt ființe umane care aparțin speciei homo sapiens. Ele nu sunt cu nimic mai prejos decât persoanele deja născute și nici nu poseda o doză mai mică de demnitate.

În plus, însă, o abordare mai echilibrată a subiectului impune și câteva aspecte definitorii ale mișcării pro-avort. Dacă mișcarea pentru viață e motivată de realitatea imuabilă și greu de negat că ființa nenăscută este o persoană cu drept la viață, e bine să ne întrebăm și reversul: ce anume motivează mișcarea pro-avort să propună uciderea copiilor nenăscuți? Care a fost motivația originală a femeilor și bărbaților care au propagat avortul? Cine sunt fondatorii mișcării pro-avort și ce i-a motivat să răspândească ideea uciderii copiilor nenăscuți?

Controlul populației și rasismul au fost și încă sunt trăsăturile definitorii ale mișcării pro-avort. Mișcarea pro-avort își are originea în Marea Britanie, în Secolul XIX, când britanicii erau îngrijorați de dezechilibrul demografic din colonii. Populația albă era numeric mai mică, iar cea a populației băștinașe majoritară. De aici teama că populația băștinașă ar putea dobândi puterea economică și politică în defavoarea populației albe.

Puțini dintre noi știm, de exemplu, că, de fapt, britanicii au inițiat sistemul segregării rasiale în colonii. Olandezii au făcut la fel în Africa de Sud, iar după ei britanicii. Populația afrikaans nu a inventat sistemul de segregare rasială cunoscut cu numele de "apartheid". L-a împrumutat de la britanici. În anii 20 ai veacului trecut populația afrikaans a legiferat ceea ce britanicii de fapt deja practicau de zeci de ani.

Britanicii au conceput și ideologia de "population control", control al populației, care s-a bazat și încă se bazează pe practica avortului.
Aceeași mentalitate a fondat și mișcarea pro-avort din Statele Unite. Nu mai este un secret că Margaret Sanger, fondatoarea mișcării avortiste din America, a fost o rasistă, fiind motivată de rasism.

Scopul ei a fost reducerea numărului persoanelor de culoare. Incredibil cum ni se pare, în vremea Administrației Obama s-a propus chiar înlocuirea pe bancnota de 20 de dolari a imaginii lui Andrew Jackson cu imaginea lui Margaret Sanger.

Acum doi ani mișcarea pro-avort din America s-a dezis în mod oficial de Margaret Sanger, dar nu de practicile ei. În toată America clinicile de avort sunt plasate strategic, în cartierele sărace ori de culoare. Sunt cartierele în care pastorii de culoare și "evanghelicii" și aliații lor din alte confesiuni creștine își investesc timpul și credibilitatea pentru a salva copiii nenăscuți din mâinile avortiștilor.

Peter Costea