Articole Diaspora Română Creștină

Peter Costea ◉ Către impostori, plagiatori și imitatori: please stop!

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Peter Costea ◉ Către impostori, plagiatori și imitatori: please stop!
Dl Mircea Geoană, progresistul par excellence al României, pretinde să fi devenit, subit și peste noapte, un campion al valorilor creștine și suporter al familiei tradiționale. Recent ne-a avertizat, într-o „predică” la Bruxelles, că susține valorile creștine și că trebuie să ne păzim de ceea ce vine din Occident.

În cei 20 de ani de când am luptat pentru familia română și valorile creștine, au apărut mulți impostori și imitatori ieftini care au „descoperit” peste noapte importanța valorilor creștine pentru societate. Au fost și sunt imitatori care au „împrumutat” mesajul meu fără a crede în el și fără a da credit celor care au luptat în tranșee pentru familia română în ultimele două decenii. O fac doar pentru a atrage atenția și tracțiune politică.

Dl Orban a făcut la fel, iar alții s-au dus cu autobuzul prin România încercând să confiște munca și efortul altora pentru protejarea familiei și promovarea valorilor. Sunt, însă, oameni care nu au investit absolut nimic în protejarea și promovarea valorilor creștine și a familiei creștine. Nu au stat nici măcar o oră în spațiul public să strângă semnături pentru proiecte legislative ori constituționale relevante. Mă îndoiesc că au semnat petițiile corespunzătoare. Mă îndoiesc că au mers la vot la referendum.

Vai de mine! Cum adică, să solicite ei cuiva CNP-ul pentru o petiție? Ori ei să-și dea CNP-ul în sprijinul unei inițiative pro-familie? Categoric nu!

Sunt ocupați, au alte priorități, au drumuri de bătut prin Europa și la urma urmei lucrurile acestea sunt sub nivelul lor elitist!

În cazul dlui Geoană, subiectul este scandalos din mai multe puncte de vedere. Mesajul lui nu mi s-a părut deloc sincer. Peste noapte, dl Goeană a prins mesajul pro-familie care până acum, când candidează la președinția României, i-a fost irelevant și în întregime absent din discursul lui.

Într-o recentă intervenție la România Actualități afirma că este profund atașat la stânga politică și că împărtășește convingerile politice social democrate. Om de baza în PSD România, dl Geoană aparține unui curent ideologic otrăvitor care a distrus familia, căsătoria naturală și valorile creștine.

Socialiștii au fost primii care au instituit căsătoriile unisex în lume. Le-au promovat în Parlamentul European și au marginalizat creștinii Europei, inclusiv pe voi și mine, pentru că afirmăm suveranitatea familiei creștine în România și Europa.

În octombrie 2018, PSD ne-a stat împotrivă la fel ca toate celelalte partide politice ale României. Ne-au disprețuit. Poate nu dl Geoană, dar partidul lui. Referendumul lui Dragnea, se spunea cu vehemență în România la vremea aceea!

Dl Geoană are un culcuș confortabil la NATO, unul pe care nu l-ar fi putut obține dacă își afirma credința în valorile creștine și căsătoria naturală între un bărbat și o femeie. Ar fi naiv să credem că dl Biden ar tolera pe cineva într-o funcție atât de înaltă în NATO care ar împărtăși valori creștine ori le-ar afirma.

Armata NATO a devenit o pârghie pentru promovarea agresivă a imoralității sexuale. Situația este atât de drastică în SUA, încât bărbații normali nu se mai înscriu în armata SUA tocmai pentru că nu vor să fie supuși îndoctrinării în perversiune sexuală. Sunt bărbați tineri, cu copii, care au ales familia și normalitatea în loc de a-și apăra țara din poziții anti-valori și compromițătoare.

Dl Geoană s-a născut în puf. A fost privilegiat să fie crescut în familie de comuniști și să facă studii universitare sub comunism, în timp ce eu și voi și părinții voștri eram persecutați și marginalizați de sistemul comunist pe care dl Geoană îl sprijinea prin profesia lui.

Este jenant că o astfel de persoană candidează la Președinția României. NATO camuflează trecutul dlui Geoană, CV-ul lui oficial neconținând niciun detaliu privind viața și ocupația dlui Geoană pe vremea comunismului.

Gestul NATO de a pune un fost comunist, un progresist într-o funcție de conducere în NATO este un afront la adresa noastră, a românilor și, mai ales, a celor care au suferit prigoana comunistă. Cum ar fi, de exemplu, ca în NATO să fie puși în funcții superioare foști naziști?

Presa ne informa anul trecut că în spatele candidaturii dlui Geoană este Fundația Friedrich Ebert din Germania, o fundație extrem de bine dotată financiar, o fundație a stângii politice germane care promovează la nivel global valorile anticreștine.

În acest context, îmi este greu de înțeles cum creștinii din România și diaspora pot fi ademeniți atât de ușor să promoveze candidatura dlui Geoană la prezidențiale.

În dreptul meu, o spun din nou: fără Marxiști la Cotroceni! Fără Neo-Marxiști la Cotroceni! Fără impostori și imitatori la Cotroceni! Fără dl Geoană la Cotroceni!

În cei 20 de ani de când lupt pentru voi și valorile creștine m-am obișnuit să mi se „împrumute” mesajul, un împrumut „ieftin”, de ocazie, carierist, imitator. Am ales să tac privind acest subiect în anii trecuți.

Intervenția de astăzi este spre binele mișcării pro-familie din România pe care am fondat-o. Propun să nu ne lăsăm vrăjiți de „lupii îmbrăcați în piei de oaie!”

Dl Iohannis ne-a făcut-o. Dl Geoană și toți ceilalți imitatori fake vor face la fel. Nu le dați nicio șansă!

Pe de altă parte, felicit relansarea inițiativei de revizuire a Articolului 48 din Constituție. Mișcarea pro-familie din România este reprezentată în comitetul de inițiativă de două persoane cu un caracter moral impecabil. Mame tinere, preocuparea lor cu degradarea valorilor și a căsătoriei ca instituție socială este una sinceră. Sunt tinere mame care merită respectul nostru și oricare dintre ele merită să ajungă la Cotroceni. Ele da, dl Geoană NU!

Alătură-te Alianței Renașterea Națională! Vă rugăm să alocați câteva secunde pentru a completa formularul de contact: https://aliantarenastereanationala.ro/contact
 
Peter Costea