Articole Semnele vremurilor Diaspora Română Creștină

Peter Costea ◉ Ipocrizia presei: blasfemitorii atrag atenția, dar propovăduitorii Adevărului nu

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Peter Costea ◉ Ipocrizia presei: blasfemitorii atrag atenția, dar propovăduitorii Adevărului nu
Vestea s-a răspîndit deja în toată lumea: iranianul Salman Rushdie este spitalizat în New York în urma unui atac care s-a petrecut ieri în timp ce participa la o conferință. [Link: www.yahoo.com/ Versetele satanice, publicat cu mulți ani în urmă, în care satirizează originile religiei musulmane. Liderii musulmani din Iran au emis un mandat pentru asasinarea lui, numindu-i cartea o "blasfemie și o insultă" la adresa islamului.

Totuși, nu suntem noi în măsură să dezbatem acest subiect. Punctez, însă, ipocrizia și reacția în întregime asimetrică a presei cu privire la Salman Rushdie și Hasun Tash. Anul trecut am scris pe pagina mea de FB despre Tash. Pakistaneză, Tash locuiește în Marea Britanie unde s-a convertit la creștinism și a devenit un propovăduitor entuziast al creștinismului (a lui Iisus Hristos) în cartierele musulmane din Londra.

Săptămânal ține discursuri de convertire a musulmanilor la creștinism în spațiul public. A convertit la creștinism peste 1000 de musulmani și 17 imami.
[Link: God's Firebrand: an Interview with Hatun Tash / Jăratecul lui Dumnezeu: un interviu cu Hasun Tash: https://estheroreilly.substack.com]

Cu puțini ani în urmă, un musulman a atentat la viața ei cu cuțitul în timp ce propovăduia Evanghelia. A început să i se scurgă sângele din vene, dar nu s-a oprit din propovăduire. A fost ținută în picioare de trecători până a venit ambulanță.

Lumea nu a auzit de Tash dar a auzit de Rushdie. Motivul părtinirii presei e simplu. Pentru presa globalistă, credința și religia sunt anatema. Prioritățile globaliste nu permit discuții pe marginea relevanței religiei și mai ales a creștinismului în zilele noastre. Ateismul, blasfemia, ireverența față de religie sunt, dimpotrivă, la modă.

Peter Costea