Articole Diaspora Română Creștină

Peter Costea ◉ Nu se rușinează de identitatea ei creștină

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Peter Costea ◉ Nu se rușinează de identitatea ei creștină
Harmonie este o cântăreață de 20 de ani din Londra. Dotată de Cel de la care vin „toate lucrurile bune” cu o voce superbă, Harmonie a fost recent acostată pe străzile Londrei de o polițistă care i-a spus că nu are voie să cânte cântece creștine în afara clădirii bisericii.

Puteți urmări acest incident bizar, cât și auzi vocea superbă a lui Harmonie, aici: www.youtube.com
 
 
Polițista îi spune lui Harmonie, cu nerușinare și ilegal, „ you are not allowed to sing religious songs outside the church / nu este permis să cânți cântece creștine în afara clădirii bisericii”. Dacă urmăriți întregul material o veți vedea pe polițistă scoțându-și limba în dispreț către Harmonie.

Polițista este o nulitate când vine vorba de drepturile civile. Spațiul public este pentru toți, atât timp cât manifestările sunt cuviincioase, iar legea nu permite discriminare ori selecție pe baza de conținut religios ori secular.

Îndrăznesc să spun „shame on you Madame Officer and koodos to you Harmonie / rușine doamnei polițiste și cinste lui Harmonie!”

Pentru a ne redobândi demnitatea în spațiul public este nevoie de mai multe Harmonie. Te încurajez pe tine, cel care citești aceste lucruri, să imiți comportamentul lui Harmonie, și asta astăzi, nu mâine!

Alătură-te Alianței Renașterea Națională! Vă rugăm să alocați câteva secunde pentru a completa formularul de contact: https://aliantarenastereanationala.ro/contact
 
Peter Costea