Articole

Sali Sabri ◉ Dacă aveți copii care vă fac probleme, mulțumiți Lui Dumnezeu...

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Sali Sabri ◉ Dacă aveți copii care vă fac probleme, mulțumiți Lui Dumnezeu...
Imaginează-ți un cimitir în care pe majoritatea pietrelor funerare scrie aceeași dată; 06.02.2023! Eu am văzut așa ceva și mi-a fost rușine să respir.

A trecut un de la tragedia care a zguduit Turcia. Ăștia care conduc statisticile spun că au murit cinci zeci și ceva de mii. Fals. Au murit câteva sute de mii de oameni.

Pe șase februarie, 2023, la ora patru și un sfert, au murit sute de mii de planuri, mii de vise și zeci de mii de case.

Vorbeam atunci cu o mamă care a reușit să-și scape trei din patru copii. Nu se putea bucura. Îmi spunea că cel care a murit i-a cerut în seara aia o felie de pâine cu dulceață. I-a promis că o să-i dea la micul dejun. N-a mai apucat.

Un bărbat ne povestea cum, sub dărâmături, copiii lui îi cereau apă. El nu putea face nimic. Și unul câte unul, pe rând, în câteva ore, au murit în fața ochilor lui.

În tot necazul acesta, Evanghelia a fost vestită în acele zone. Există azi biserici, în Antakya, Iskenderun și în alte orașe, care au crescut de patru ori într-un an.

Dacă aveți copii care vă fac probleme, mulțumiți Lui Dumnezeu. Dacă creșteți prunci la vârsta adolescenței, mulțumiți Lui Hristos pentru provocări. Nu e ușor să crești copii într-o lume stricată cu droguri peste tot. Dar mulțumiți Lui Dumnezeu că puteți să le dați o ciocolată, o îmbrățișare și o palmă din când în când.

Hristos în noi, nădejdea Slavei!

Restul e goană după vânt!

Sali Sabri