Familie Diaspora Română Creștină

Sărbătorim Săptămâna Familiei și Căsătoriei Creștine în România

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Sărbătorim Săptămâna Familiei și Căsătoriei Creștine în România
Instituția de bază a socitetății umane este căsătoria și familia naturală, formată dintr-un bărbat și o femeie. Fără aceasta, societatea nu ar exista. Totuși, familia tradițională este tot mai lovită și abuzată de diverse curente culturale. În săptămâna 9-14 august sunt programate evenimente în România care atentează la sacralitatea familiei și căsătoriei naturale.

În consecință, Alianța Renașterea Națională, desemnează și sărbătorește săptămâna 9 - 14 august ca “Săptămână a Familiei și Căsătoriei Creștine în România”. Sărbătorim aceste instituții sociale creștine cu evenimente zilnice speciale pe paginile de facebook ale ARN.

În fiecarea seară de la ora 20 sunt programate discuții și dezbateri privind diverse aspecte ale familiei și vieții de familie creștine. Programăm și discuții care se axează pe protejarea tinerilor creștini de influențele nocive seculare care au ca scop să submineze valorile morale în societate.

Ne exprimăm mulțumirea față de colegii din ARN care au muncit din greu să pregătească aceste dezbateri și discuții. Vă invităm să fiți cu noi în fiecare seară și să ne urmăriți.

Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag!

Peter Costea